Restaurangverksamhet och catering.
2018-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 2 862 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 009 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 009 |
Årets resultat (tkr) | -1 009 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 632 |
Antal anställda | 2 |
2018-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 2 862 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -1 009 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -1 009 |
Årets resultat (tkr) | -1 009 |
TILLGÅNGAR | 2018-12* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 291 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 341 |
Tillgångar (tkr) | 1 632 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2018-12* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | 51 |
Obeskattade reserver (tkr) | |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 581 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 632 |
2018-12* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2018-12* | |
---|---|
Antal anställda | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 431 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | -35.3% |
Soliditet | 3.1% |
Kassalikviditet | 18.5% |
Restaurangverksamhet och catering.